MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Publicat/Monika Kapałczyńska

Włoskie ciastka do schrupania. Rarytasowe cantuccini z migdałami do mocnej kawy. Sprawdź przepis na przysmak do trzymania w słoiku

Weronika Młyńczyk

Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły” z wykształcenia jest dietetyczką. Na swoim profilu na Instagramie proponuje obserwatorom przepisy łączące odżywcze dania z rozkosznymi deserami dającymi przyjemność.

Zobacz również

Noc Muzeów z Markiem Hłaską. Już 18 maja pokaz filmu i wystawa fotografii!

Noc Muzeów z Markiem Hłaską. Już 18 maja pokaz filmu i wystawa fotografii!

Zabójstwa sprzed lat. Cztery ofiary powiązano z seryjnym gwałcicielem

Zabójstwa sprzed lat. Cztery ofiary powiązano z seryjnym gwałcicielem

Polecamy

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna