MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
By rozpocząć kiszenie kapusty, wystarczy tylko dodatek soli...
fot. Ordasi Tatyjana/Getty Images

Jeszcze zdążysz ukisić kapustę na Święta. Domowa kapusta kiszona jest najlepsza do bigosu i pierogów. Zobacz przepis i kluczowe wskazówki

By rozpocząć kiszenie kapusty, wystarczy tylko dodatek soli do poszatkowanych liści. Warto ubić je dłonią albo drewnianym tłuczkiem, by ułatwić i przyspieszyć ten proces.

Zobacz również

Oburzenie po kondolencjach Andrzeja Dudy. "Lepiej byłoby nic nie pisać"

Oburzenie po kondolencjach Andrzeja Dudy. "Lepiej byłoby nic nie pisać"

Obiecujący początek Polaków w motorowodnych MŚ Hydro GP

Obiecujący początek Polaków w motorowodnych MŚ Hydro GP

Polecamy

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla

Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

PILNE
Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu

HIT DNIA
Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu