MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Nie tędy droga, czyli dalszy ciąg negocjacji w sprawie łącznika w Łaganowie

NOWE
Nie tędy droga, czyli dalszy ciąg negocjacji w sprawie łącznika w Łaganowie

Wypadek przy pracy w Obórzni. Poszkodowany zabrany śmigłowcem do szpitala

NOWE
Wypadek przy pracy w Obórzni. Poszkodowany zabrany śmigłowcem do szpitala

Polecamy

Najmniejsze wsie w Polsce. Mogą być bliżej, niż ci się wydaje

Najmniejsze wsie w Polsce. Mogą być bliżej, niż ci się wydaje

Bardzo ciężka biologia. Maturzyści dzielą się wrażeniami o maturze rozszerzonej

Bardzo ciężka biologia. Maturzyści dzielą się wrażeniami o maturze rozszerzonej

„Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw