MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie ciasta zacznij od oddzielenia żółtek od białek...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne ciasto migdałowe, które rozpływa się w ustach. Cudownie smakuje z z bitą śmietaną. Przepis na ciasto z mielonymi migdałami

Ciasto migdałowe. Krok 1

Przygotowanie ciasta zacznij od oddzielenia żółtek od białek do dwóch oddzielnych miseczek.

Zobacz również

La Luna – Dobra kawa i zabawa!
Artykuł sponsorowany

La Luna – Dobra kawa i zabawa!

Strażacy wezwani w Zakopanem do płonącego popcornu. To nie jedyny taki przypadek

Strażacy wezwani w Zakopanem do płonącego popcornu. To nie jedyny taki przypadek

Polecamy

Boisz się raka? 9 na 10 przypadków tego nowotworu ma jedną przyczynę

Boisz się raka? 9 na 10 przypadków tego nowotworu ma jedną przyczynę

Egzaminy eksternistyczne bez WOS-u – projekt nowelizacji trafił do konsultacji

Egzaminy eksternistyczne bez WOS-u – projekt nowelizacji trafił do konsultacji

Jak ukryć masywne uda? Poznaj praktyczne triki i zobacz przykładowe stylizacje

O TYM SIĘ MÓWI
Jak ukryć masywne uda? Poznaj praktyczne triki i zobacz przykładowe stylizacje