MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

Nieuważny kierowca potrącił 75-latkę. Wyjeżdżał z parkingu

Nieuważny kierowca potrącił 75-latkę. Wyjeżdżał z parkingu

Magdalena Fogiel-Litwinek nowym szefem Wojewódzkiego Domu Kultury w Kielcach

Magdalena Fogiel-Litwinek nowym szefem Wojewódzkiego Domu Kultury w Kielcach

Polecamy

Najlepszy syrop z mięty z przepisu mojej mamy. Na trawienie, ból brzucha i zaparcia

HIT DNIA
Najlepszy syrop z mięty z przepisu mojej mamy. Na trawienie, ból brzucha i zaparcia

Romowie z całych Czech zjeżdżają na polsko - czeskie pogranicze. Chodzi o mieszkania

Romowie z całych Czech zjeżdżają na polsko - czeskie pogranicze. Chodzi o mieszkania

Najprostszy mus malinowy na deser. Rozpływa się w ustach, trudno mu się oprzeć

Najprostszy mus malinowy na deser. Rozpływa się w ustach, trudno mu się oprzeć